Dansk Metal bygger boliger til medlemmerne

Dansk Metal opfører nye boliger, som bliver reserveret til medlemmerne og deres børn og børnebørn.

Dansk Metal går nu nye veje for at tilbyde endnu mere værdi for medlemskabet. Fagforeningen bygger nemlig nye boliger ved siden af forbundshuset i Sydhavnen, og de nye kollegie- og studieboliger samt lejligheder bliver som udgangspunkt reserveret til medlemmer og medlemmernes børn og børnebørn.

”Vores medlemmer skal have så meget værdi ud af medlemskabet som muligt. Som medlemsorganisation skal vi altid sikre det bedst mulige afkast til vores medlemmer. Samtidigt skal vi være robuste, hvis der kommer en konflikt på arbejdsmarkedet, så vi har mange forskellige investeringer. Det giver god mening at investere i boliger, som vores egne medlemmer og deres efterkommere kan bo i”, siger formanden for Dansk Metal Claus Jensen.

Finansieringen kommer hovedsageligt fra salget af forsikringsselskabet ALKA, som fagbevægelsen solgte for nogle år siden.

Der kommer ca. 418 kollegie- og studieboliger og 215 lejligheder, som bliver tildelt medlemmer af Dansk Metal – eller deres børn og børnebørn. Der kommer også almene boliger, som bliver etableret som plejecenter.

Boligerne får en attraktiv beliggenhed i den nye del af Sydhavnen, tæt på både den kommende metrostation og havnebad.

Københavns Kommune godkendte den 2. december 2021 den lokalplan, der muliggør byggeriet.

Det officielle første spadestik sker i starten af det nye år. Det er planen, at de første boliger vil kunne tages i brug i 2024.

Så snart det er muligt at skrive sig op til boligerne, får Dansk Metals medlemmer direkte besked i MetalMagasinet og i Metals nyhedsbreve, og det kommer til at fremgå på Dansk Metals hjemmeside.

KONTAKT

SYDPORTEN

Molestien 7

2450 København SV

Kontakt: topo@danskmetal.dk