Sydporten
Sydporten
Sydporten
Sydporten
Familieboliger
Metal Kollegiet
Familieboliger
Metal Kollegiet
Familieboliger
Metal Kollegiet
Familieboliger
Metal Kollegiet
Nord
Faciliteter
Området
Udsigter

Spisesteder

Her finder du nemt en ny yndlingsrestaurant, bar eller café.

Området omkring Sydporten byder nemlig på adskillige restauranter og caféer, og du kan næsten komme hele verden rundt. Besøg fx Muban Thai, Riccos Kaffebar, Sukuri Sushi, Restaurant Vanvid på den flydende husbåd, Yum yoga og café, Milles minis, Roots vinbar eller Rallys, den lokale café og bar.

Snart åbner den populære pizza- og burgerkæde Jagger og Otto også et spisested i området.

Indkøb

Det er nemt at handle i Sydporten, for der ligger et stort udvalg af indkøbsmuligheder helt tæt på. Du har kun 400 meter til Coop 365, der er 850 meter til Netto og Spar, og så kan du cykle i SuperBrugsen på 6 minutter.

Metro

I 2024 åbner der 5 forskellige metrostationer i Sydhavn, og den nærmeste ligger 350 meter fra Sydporten.

Det betyder, at du bliver direkte forbundet med hele København og f.eks. kan tage metroen direkte til Hovedbanegården, Rådhuspladsen eller Kongens Nytorv.

Institutioner

Der er gode muligheder for at finde den perfekte institution til dit barn i Sydporten.

Der er nemlig flere forskellige børnehaver, vuggestuer, dagplejer og skoler i Sydhavn og Sluseholmen. De nærmeste børnehaver ligger knap 1 km fra Sydporten, Skolen i Sydhavnen ligger 1.1 km herfra og Ellebjerg Skolen ligger 1.6 km væk.

Fiskerhavnen

Her ligger en af Sydhavns skjulte perler.

Fiskerhavnen er en gammel fiskerihavn med moler, lystbåde og en rå, autentiske charme. Du kan få et lille indblik i fiskeriets historie, du kan se de traditionelle fiskerbåde og farverige fiskerhuse, eller du kan også bare gå en tur og nyde vandet, stemningen og livet i den lille havn.

Sydhavnstippen

Her ligger Sydhavns største naturområde. Det er det perfekte udflugtsmål med den selvgroede, vilde natur, fritgående får og alpakaer og udsigten til Kalvebodernes beskyttede fuglehabitat i vandet, når du hurtigt og nemt vil en tur ud i det grønne og opleve noget, der er helt anderledes end byens liv.

Valbyparken

Den store, grønne park består af et væld af forskellige temahaver – besøg f.eks. frugthaven, vandhaven, skulpturhaven, køkkenhaven, Børnenes Årtusindeskiftehave og mange andre haver. Du finder også en stor naturlegeplads, volleyballbane og disc golfbane.

Valbystrand

Lille, hyggelig sandstrand i Valbyparken med badevand og sandbund. Her er både toilet- og omklædningshus, udendørs træningsudstyr, legeplads og et fugleudkigstårn, så du kan se Kalvebodernes beskyttede fuglehabitat på den anden side af vandet.

Bemærk, at der ikke er livredder ved Valbystrand.

Amager Fælled og Kalvebod Fælled

Her ligger det største og mest varierede naturområde i hovedstadsområdet.

Med skov og marker, små søer og vandløb samt kilometervis af stier, der er perfekte til både mountainbike, løbesko, gåture og udflugter med hele familien.

Her kan du både surfe, bade og fiske. Der er adskillige legepladser til store og små. Du kan spise på Traktørstedet, sove i shelters eller grille din egen mad over bål.

Sluseholmen

Sluseholmen er en bydel, der har været igennem en omfattende renovering, så området i dag fremstår helt nyt.

Her kan du – udover det flotte havnebad – også besøge Sluseholmen, hvor du kan opleve hyggelige, åbne kanaler og små broer, forskellige caféer og spisesteder. Du kan også komme helt tæt på vandet, for her er flere træterrasser, som er næsten i niveau med vandoverfladen

Fisketorvet

Velkommen til et af Danmarks største indkøbscentre.

Her finder du mere end 92 butikker og 20 restauranter, caféer og spisesteder samt biograf og flere forskellige supermarkeder. Stedet er perfekt til en gråvejrsdag, for du kan nemt bruge mange hyggelige timer på at udforske Fisketorvet alene eller sammen.

Havnebadet Sluseholmen

I Sydporten er du tæt på tre af Københavns populære havnebade.

Havnebadet Sluseholmen ligger kun 750 meter væk, der er 2.9 km til Havnebadet Fisketorvet, og så har du en smuk cykeltur på 4.5 km igennem Amager Fælleds grønne natur til Havnebadet Islands Brygge.

I havnebadene får du forskellige muligheder som f.eks. udlejning af kajak- og SUP-boards, svømmebaner til både børn, voksne og motionister, udspringstårn eller vipper og god plads til picnic-tæpper og boldspil.

Field’s

Indendørs indkøbscenter med 150 forskellige butikker, caféer og restauranter.

Du finder også både biograf og legeplads i Field’s, og året rundt afholdes der et væld af forskellige events og konkurrencer for hele familien.

Royal Arena

Her ligger et af Københavns helt store underholdningsmekkaer. Royal Arena er en topmoderne multiarena, hvor der er plads til 17.000 gæster.

Navne som Metallica, Drake, Katy Perry, U2, Bruno Mars og Depeche Mode har alle spillet her, og du kan opleve både sportsbegivenheder, koncerter og e-sport i Royal Arena.

Islands Brygge

En kort cykeltur fra Sydporten finder du Islands Brygge.

Her kan du svømme en tur i det populære havnebad, du kan gå en tur i Fælledens smukke, vilde natur, og du kan udforske de mange lokale specialbutikker, caféer og bagerier, der ligger fordelt over hele bydelen.

Islands Brygge byder på en helt særlig stemning, og bydelen er klart et besøg værd.

Udefitness

Udendørs fitness med forskellige redskaber.

Parkeringshus

Som beboer i Familieboligerne kan du leje en p-plads i p-huset.

Kontakt Sydporten P/S for leje af p-plads på tlf.: 33 63 72 01

Dansk Metal

Her ligger Dansk Metals Hovedkontor.

Plejeboliger

Her opføres plejeboliger.

Dagsinstitution

Her opføres en dagsinstitution.

Gå på opdagelse i det virtuelle kort

Tag på en virtual tour og få indblik i kommende boliger, byrum, grønne områder, havnemiljøet og meget mere.
Rigtig god fornøjelse!


Title
Denne browser understøttes ikke længere

Du skal skifte til en moderne browser, før funktionerne på hjemmesiden virker.

Vi anbefaler at bruge en af de moderne browsere: Google Chrome eller Microsoft Edge. En af disse er sikkert allerede installeret på din computer, ellers kan du hente dem her:

Det er under alle omstændigheder på tide at skifte, da Microsoft pr. 31. december 2019 ikke længere understøtter Internet Explorer. At surfe nettet via Internet Explorer udgør dermed en sikkerhedsrisiko for din computer og dit data.

Du er allerede i gang med at reservere. Klik på reservations-knappen ved siden af.

Før du kan reservere en bolig i Sydporten skal du først skrive dig på ventelisten.

Reservation af bolig
Opskrivning til venteliste

Din fødselsdag *

Jeg ønsker at skrive mig op til:

Samtykke

Validering

Betingelser