3d-visualisering-dimension-design-sydporten-ext-006-tagterasse-lejeboliger

Lejeboliger i København – omgivet af natur og vand

Her får du det bedste fra tre verdener – by, natur og vand.

Sydporten ligger lige på grænsen af Sydhavn, Fiskerhavnen og Sluseholmen, der tilsammen skaber en unik bydel, hvis oplevelser og muligheder du ikke finder andre steder i København.

For her bor du tæt på vandet og i gåafstand til indkøb, butikker og spisesteder. Du er helt tæt på naturen – både den vilde natur på Sydhavnstippen og Amager Fælled, men også alle de grønne parker, der er spredt udover hele Sydhavn.

I løbet af 2024 åbner der 5 metrostop i området – det nærmeste er kun 350 meter fra Sydporten og forbinder dig på få minutter med resten af København.

For dig betyder det, at du hver dag er helt tæt på byen, naturen og vandet.

DJI_0714-Enhanced-NR-1024x768

En bydel i forvandling

Sydhavn er en af de københavnske bydele, der virkelig er blomstret op – og med god grund.

For her finder du en unik blanding af vild natur, byparker, moderne arkitektur, legepladser og et enestående udeliv ved havnebadet, havnefronten og Fiskerhavnen.

På få minutter kan du cykle langs Sydhavnstippens vilde, grønne stier og ned til Valby strand. Du kan besøge dyrene i Børnenes dyremark eller udforske den store Valbypark med naturlegepladser, disc golf og volleybaner.

Q7A9892-1024x683

Byliv, caféer og butikker

Lige ved Sydporten ligger Sluseholmen med de åbne kanaler, forskellige facader og små broer.

Her kan du handle, komme tæt på vandet på de nedsænkede træterrasser ved havnefronten, du kan bade i havnebadet eller besøge områdets små restaurationer. Alt sammen med udsigt til Fælledens grønne natur lige på den anden side af vandet.

Du kan også cykle over vandet til Islands brygge. Her venter et væld af caféer, specialbutikker og restauranter – samt det populære havnebad og hele Amager Fælled.

Metroen kører lige udenfor din dør

I løbet af 2024 åbner der fem metrostationer i Sydhavn, og den ene, Sluseholmen, ligger kun 350 meter fra Sydporten.

Når metrostationerne åbner, bliver du i Sydporten direkte forbundet med hele København. Så kan du både tage metroen direkte herfra og ind til Københavns Hovedbanegård, Rådhuspladsen og Kongens Nytorv, eller fortsætte ud til Østerport og Nordhavn.

Med andre ord er du tæt på hele hovedstadsområdet, og du kan nemt komme frem og tilbage fra arbejde, uddannelse, oplevelser, byture eller familieudflugter uden at skulle bekymre dig om parkering, vejarbejde eller myldretid.

3d-visualisering-dimension-design-sydporten-ext-003-oversigt-gaardrum-1024x1024

I Sydporten har du:

  • 5.5 km til Rådhuspladsen
  • 3 km til Vesterbro
  • 700 m. til Fælleds grønne stier
  • 400 m. til indkøb, café og bager
  • 350 m. til metroen, som åbner i 2024
  • 180 meter til vandet

Ofte stillede spørgsmål

Vi har samlet nogle af de typiske spørgsmål om Sydporten. Hvis du ikke finder svar på dit spørgsmål her, er du velkommen til at ringe til os på tlf.: 33637201.

Denne browser understøttes ikke længere

Du skal skifte til en moderne browser, før funktionerne på hjemmesiden virker.

Vi anbefaler at bruge en af de moderne browsere: Google Chrome eller Microsoft Edge. En af disse er sikkert allerede installeret på din computer, ellers kan du hente dem her:

Det er under alle omstændigheder på tide at skifte, da Microsoft pr. 31. december 2019 ikke længere understøtter Internet Explorer. At surfe nettet via Internet Explorer udgør dermed en sikkerhedsrisiko for din computer og dit data.

Du er allerede i gang med at reservere. Klik på reservations-knappen ved siden af.

Før du kan reservere en bolig i Sydporten skal du først skrive dig på ventelisten.

Reservation af bolig
Opskrivning til venteliste

Din fødselsdag *

Jeg ønsker at skrive mig op til:

Samtykke

Validering

Betingelser